Lustrumconcert 2004-2019

Akkrum, Tsjerkebleek Tsjerkebleek, Akkrum

Lustrumconcert (2004-2019) Datum: zaterdag 23 november 2019 Tijd: 20:00 uur (welkom vanaf 19:30 uur) Plaats: Terpstjerke Akkrum  Entrée: € 7,50 inclusief kop koffie/thee Kaarten verkrijgbaar bij Bakkerij Boonstra en Cocoon Concept Store of aan de zaal op 23 november.

€7,50

Concours Bond Zangkoren in Friesland (afgelast ivm Corona)

De Oerdracht Elias Annes Borgerstraat 46, Joure

Op het laatste concours ging Popkoor Akkrum aan de haal met de 1e prijs van de Publieksjury. Een wisselbeker die door de Corona pandemie nog steeds in ons bezit is. We gaan deze beker o.l.v. onze nieuwe dirigent Hans Bergman 'verdedigen', maar gaan vooral voor mooie muziek en de fantastische sfeer!

Gratis

Yes3xNes!

Uteringadeel Sporthal Spikerboor 10, AKKRUM, NED

Een flink aantal leden van Popkoor Akkrum woont in zusterdorp Nes. Er zijn echter nog 2 andere dorpen in Fryslân met dezelfde naam. Op Ameland uiteraard en in de gemeente Noardeast Fryslân (NO van Dokkum). In deze andere "Nessen" zijn resp. de koren 'In Spirit' en 'Gewoan Oars' actief en samen met hen hebben we […]

?

Concours Bond van Zangkoren in Friesland

De Oerdracht Elias Annes Borgerstraat 46, Joure

Op het vorige concours (door Corona al even geleden) hebben we de 1e prijs van de publieksjury gewonnen. Onder leiding van Hans Bergman willen we die beker graag verdedigen!

Gratis

Hans Bergman 40-jarig jubileumconcert

De Ikker Bulthuissingel 7, Burgum

Ter ere van het 40-jarig muzikale jubileum van dirigent Hans Bergman, geven zijn 4 koren een gezamenlijk "Volkoren concert".

Korenfestival Bond van Zangkoren in Friesland

Hobbe van Baerdt Tjserke Midstraat 69, Joure, Friesland, Nederland

De laatste 2 uitvoeringen was dit festival nog een concours waarop Popkoor Akkrum vorig jaar de 1e prijs overall won en de keer daarvoor de 1e prijs van de publieksjury. Dit jaar is er wel een beoordeling van de nummers door een vakkundige jury, maar wordt het wedstrijdelement weggelaten.