Yes!3xNes

Theaterkerk Nes Wiesterwei 2, Nes gem. Dongeradeel

Onder de naam Yes!3xNes verzorgen koren uit de 3 Nessen in Fryslân 2 gezamenlijke concerten.  De koren zijn: Pop en gospelkoor In Spirit uit Nes Ameland, Popkoor Gewoan Oars uit Wierum/Nes Dongeradeel en Popkoor Akkrum (/Nes gem. Heerenveen). Op zaterdag 9-2-2019 is het 1e optreden gegeven in de Theaterkerk Nes (Dongeradeel) en dit was een […]

Gratis

Yes!3xNes

Ditmaal op Ameland hebben de drie koren uit Nes Ameland (In Spirit), Nes Dongeradeel (Gewoan Oars) en Nes Heerenveen (Popkoor Akkrum) een prachtig, gevarieerd concert geven. Een herhaling van het fantastische concert van 9 febr. j.l.  Voor Popkoor Akkrum was het een erg gezellig weekend. Ook de after-party in cafe/rest/hotel de Klok was fantastisch!

Concours BZiF

De Oerdracht Elias Annes Borgerstraat 46, Joure

Voor de 3e keer op rij hebben we deelgenomen aan het jaarlijkse concours van de Bond van Zangkoren in Friesland waarbij ons koor is aangesloten. Na het inzingnummer Viva la Vida hebben we met 2 songs voor een goede waardering van de vakjury en publieksjury gestreden. De 2 verschillende nummers Gabriella's Liet en Under the […]

Lokaal Vocaal

Prinsentuin Leeuwarden Prinsentuin 1-3, Leeuwarden, Friesland

Popkoor Akkrum heeft zich aangemeld voor dit openlucht korenfestival Lokaal Vocaal dat jaarlijks gehouden wordt in de Prinsentuin Leeuwarden. Of we mee kunnen doen wordt later bekend gemaakt.

Lustrumconcert 2004-2019

Akkrum, Tsjerkebleek Tsjerkebleek, Akkrum

Lustrumconcert (2004-2019) Datum: zaterdag 23 november 2019 Tijd: 20:00 uur (welkom vanaf 19:30 uur) Plaats: Terpstjerke Akkrum  Entrée: € 7,50 inclusief kop koffie/thee Kaarten verkrijgbaar bij Bakkerij Boonstra en Cocoon Concept Store of aan de zaal op 23 november.

€7,50

Concours Bond Zangkoren in Friesland (afgelast ivm Corona)

De Oerdracht Elias Annes Borgerstraat 46, Joure

Op het laatste concours ging Popkoor Akkrum aan de haal met de 1e prijs van de Publieksjury. Een wisselbeker die door de Corona pandemie nog steeds in ons bezit is. We gaan deze beker o.l.v. onze nieuwe dirigent Hans Bergman 'verdedigen', maar gaan vooral voor mooie muziek en de fantastische sfeer!

Gratis

Yes3xNes!

Uteringadeel Sporthal Spikerboor 10, AKKRUM, NED

Een flink aantal leden van Popkoor Akkrum woont in zusterdorp Nes. Er zijn echter nog 2 andere dorpen in Fryslân met dezelfde naam. Op Ameland uiteraard en in de gemeente Noardeast Fryslân (NO van Dokkum). In deze andere "Nessen" zijn resp. de koren 'In Spirit' en 'Gewoan Oars' actief en samen met hen hebben we […]

?

Concours Bond van Zangkoren in Friesland

De Oerdracht Elias Annes Borgerstraat 46, Joure

Op het vorige concours (door Corona al even geleden) hebben we de 1e prijs van de publieksjury gewonnen. Onder leiding van Hans Bergman willen we die beker graag verdedigen!

Gratis